Site-ul este momentan intr-o perioada de reorganizare, pana atunci va invitam sa vizitati Moor.ro
Facebook Connect

Conditii de confidentialitate

LesObjets.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe LesObjets.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. LesObjets.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
LesObjets.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul LesObjets.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul LesObjets, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului LesObjets primit prin email.
 
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@lesobjets.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@lesobjets.ro.

 

(c) 2010-2019 LesObjets.ro
™ web design și soft realizate de Agentia Media, WebCentury